Roštilj

Delikates jela sa žara

  • Biftek na žaru

    prilozi: povrće na žaru, pekarski krumpir, ili pomfrit

    22 KM
  • Filets mignons

    file sa gljivama i sirom zapečeno, povrće na žaru, pomfrit ili pekarski krumpir

    21 KM
  • File Lavanda

    file na ražnju obložen pancetom, pomfrit, sezonsko povrće na žaru

    18 KM
  • Delikatesni zalogajčić Lavanda

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit ili pekarski krumpir

    17 KM
  • Punjeni biftek sa žara

    punjeno pršutom i sirom, pomfrit ili pekarski krumpir, sezonsko povrće na žaru

    24 KM
  • Steak plata (Dvije osobe)

    biftek, teleći file obložen pancetom, pomfrit ili pekarski krumpir, povrće na žaru

    40 KM
  • Slatko slani file

    svinjski file punjen sa suhim šljivama, pomfrit ili pekarski krumpir i sezonsko povrće

    16 KM
  • Pletenica od svinjskog filea i pancete
    16 KM

Roštilj

  • Ćevapi

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit

    7 KM
  • Pljeskavica

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit

    7 KM
  • Pljeskavica punjena

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit

    8 KM
  • Teleći ražnjići

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit ili pekarski krumpir

    12 KM
  • Svinjski ražnjići

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit ili pekarski krumpir

    10 KM
  • Teleći kotlet

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit ili pekarski krumpir

    12 KM
  • Domaća kobasica

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit ili pekarski krumpir

    7 KM
  • Kranjska kobasica

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit ili pekarski krumpir

    7 KM
  • Svinjski kotlet

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit ili pekarski krumpir

    10 KM
  • Carsko meso

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit ili pekarski krumpir

    8 KM
  • Svinjski vrat

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit ili pekarski krumpir

    10 KM
  • Mješano meso

    teleći kotlet, svinjski ražnjić, ćevapi, pileći file, kobasica, carsko meso, pomfrit, sezonsko povrće na žaru

    14 KM
  • Pileći file

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit ili pekarski krumpir

    8
  • Punjena vješalica – svinjski kare

    prilozi: crveni luk, ajvar, pomfrit ili pekarski krumpir

    13 KM